Exclusief kleuradvies voor uw woning of bedrijf


Een kleuradvies voegt meteen iets toe aan uw woning en leefomgeving
Veel mensen onderschatten de kracht van kleur. Bij de juiste keuze van kleur in uw woning die past bij u als bewoner en bij de sfeer van uw woning maakt kleur het verschil tussen een exclusieve uitstraling of een net-niet-effect.

Hoe bereikt u de juiste kleur?
De kleur wordt beïnvloedt door het juiste palet aan juiste verfkleuren, toegepaste materialen, daglicht, verlichting, meubelstoffering en woonaccessoires. RL advies en begeleiding geeft uw in- en exterieur de juiste kleur met een totaal kleuradvies, door te kiezen voor de juiste afstemming tussen deze kleur invloeden en daarin de juiste keuzes te maken die niet alleen bij uw woonomgeving maar ook bij u passen. Wij stellen een concreet kleur advies samen voor het verfpalet, de meubelstoffering, de gordijnen of kleurenplan voor behang.

Werkt RL advies en begeleiding ook voor u?
RL advies en begeleiding werkt graag voor opdrachtgevers die hechten aan kleur en kwaliteit en daar aandacht aan willen besteden. Daarom zijn we selectief voor wie we werken. RL advies en begeleiding stemt samen met u tijdens de eerste kennismaking af wat we voor elkaar kunnen betekenen. Na de kennismaking volgt de uitwerking van het plan. Dit kan een concreet advies voor verfkleuren zijn, tot aan een totaal kleur- en interieuradvies waarin ook de meubels, het behang of de stoffering als gordijnen wordt meegenomen. Vooraf stemmen we met elkaar met welk budget er gewerkt kan worden.

Kleuradvies voor uw woning.
Wij werken voor particulieren die willen investeren in woongenot. In onze samenwerking staan uw woonwensen en uw woning centraal. Een kleurplan bedenken en uitwerken dat gericht is op een wens en mogelijkheden dat bij u past en kwalitatieve materialen combineert met uw stijl. Kleuradvies hoeft niet alleen advies in de juiste kleur verf te zijn.

We doen dit al jaren met veel succes voor diverse opdrachtgevers.
Een voorbeeld hoe kleur de uitstraling van een woning kan veranderen:


Voor meer referentieprojecten en voorbeelden kleuradviezen klik hier.

 

Kleuradvies in uw bedrijf.
We werken ook voor bedrijven. De focus van een interieur- of kleuradvies voor bedrijven ligt op het laten aansluiten van het gewenste imago bij de identiteit van de onderneming en haar medewerkers. We werken hiervoor een totaal concept uit, daarna worden er keuzes  gemaakt over de verdere uitvoering. We werken graag met bedrijven die zelf inzien dat een goed doordachte inrichting van het interieur daadwerkelijk bijdraagt aan het plezier in werken bij en zaken doen met het bedrijf. Sfeer, uitstraling, kwaliteit en efficiency zijn het fundament hiervoor. Tevens zal het toepassen van kleuren aan de buitenzijde van uw bedrijfspand bijdragen aan de uitstraling en herkenning. Kleuradviezen voor bedrijven die RL advies en begeleiding heeft ontwikkeld, laten zien wat we met kleuren kunnen doen en wat we hierin ook voor uw onderneming kunnen betekenen.  Speciaal voor bedrijven leggen we hieronder uit hoe we rendement voor u kunnen halen uit een advies.

Bedrijven laten kansen liggen.
Bedrijven geven veel budget uit aan de ontwikkeling van een huisstijl en corporate identity. Er wordt flink geïnvesteerd in de huisvesting en de kantoorinrichting slokt een aanzienlijk gedeelte van het beschikbare budget op. Wat in het interieur van bedrijven veelal wordt vergeten is om te beginnen met een goed inrichtingsplan voordat het geld wordt uitgegeven. En daar gaat RL advies en begeleiding u graag bij helpen. Waarom? Omdat u een kans laat liggen om met een goed plan voor de ‘interior identity’ de inrichting zo te krijgen dat het past bij uw bedrijf en huisstijl.

Goed voor de medewerkers en klanten.
Het resultaat van een kleuradvies is meer werkplezier voor medewerkers, klanten die aangenaam verrast zullen zijn door de uitstraling van uw bedrijf en ook heel belangrijk; minder kosten.

Een goed interieurplan levert uw bedrijf geld op
Door te starten met een goed plan koopt u voordeliger in en voor langere tijd. Dus minder inkoopkosten, lagere afschrijving op uw bedrijfsinrichting en vooral tevredener klanten en personeel. En u zult zelf ook met meer trots en plezier op uw werk zijn!

5-stappenplan
Een stappenplan voor de beste en snelste aanpak.

  1. 1. Het begint met een kennismaking.
    2. Daarna volgt de intake en briefing.
    3. Vervolgens ontwikkelen wij een concept
    4. Dit concept presenteren we aan u
    5. Daarna kunnen wij u begeleiden bij het zoeken naar de juiste partijen voor de uitvoering en het beoordelen van de uitgebrachte offertes. En het begeleiden van de uitvoering van de werkzaamheden.